11/09/2019

Stranger things

Leuk feitje: De makers van "Stranger Things", de Duffer Brothers, hadden oorspronkelijk gepland om het een anthologieserie te maken met elk seizoen in een andere stad. Ze veranderden hun plan nadat de personages bij het publiek populair bleken te zijn. Stranger thingsDirector: Matt Duffer, Ross DufferImdb:   8.7 "Stranger Things" is een Amerikaanse sciencefiction-horrorserie die zich afspeelt in het kleine stadje Hawkins, Indiana, in de jaren 80. De serie volgt een groep vrienden die zich verenigen om hun vermiste vriend te vinden en komen daarbij in aanraking met een reeks bovennatuurlijke verschijnselen. Ze ontdekken een parallel universum, genaamd de "Upside Down", en een mysterieus meisje genaamd Eleven met telekinetische krachten. Terwijl ze de mysteries rond Hawkins ontrafelen, worden ze geconfronteerd met sinistere overheidsagentschappen en kwaadaardige wezens. "Stranger Things" combineert horror, avontuur, en nostalgische verwijzingen naar de popcultuur van de jaren 80. 2016 5 seizoenen Horror Bekijk pakketten Alle seriesCast: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Cara Buono (Karen Wheeler), Matthew Modine (Dr. Martin Brenner), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Joe Keery (Steve Harrington), Dacre Montgomery (Billy Hargrove), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair). Official trailer: Starring:
11/09/2019

Squid Game

Leuk feitje: De creatie van "Squid Game" was een proces van meer dan tien jaar. De schrijver en regisseur, Hwang Dong-hyuk, kwam voor het eerst op het idee voor de serie in 2008, maar het kostte hem jaren om een producent te vinden vanwege het unieke en donkere thema van de serie. Uiteindelijk werd het in 2021 uitgebracht en werd het een wereldwijde hit. Squid GameDirector: Hwang Dong-hyukImdb:   8.0 "Squid Game" is een Zuid-Koreaanse dystopische thriller serie. Het volgt een groep van 456 mensen die, overweldigd door schulden en financiële wanhoop, besluiten deel te nemen aan een reeks kinderspellen voor de kans om een enorm geldbedrag te winnen. Het dodelijke addertje onder het gras is dat falen in deze spellen resulteert in de dood. De serie is een diepgaand commentaar op klasse en sociale ongelijkheid, en verkent thema's van wanhoop, overleven en de menselijke aard onder extreme omstandigheden. 2021 1 seizoen Comedy Bekijk pakketten Alle seriesCast: Lee Jung-jae (Seong Gi-hun), Park Hae-soo (Cho Sang-woo), Wi Ha-joon (Hwang Jun-ho), Jung Ho-yeon (Kang Sae-byeok), Heo Sung-tae (Jang Deok-su), Anupam Tripathi (Ali Abdul), Kim Joo-ryoung (Han Mi-nyeo), Oh Young-soo (Oh Il-nam), Kim Young-ok (Player 001), Gong Yoo (Salesman). Official trailer: Starring:
11/09/2019

The last of us

Leuk feitje: Hoewel de "The Last of Us" serie trouw blijft aan het videogame, beloven de makers ook nieuwe verhaalelementen en personages te introduceren, wat zelfs voor gamefans nieuwe verrassingen biedt. The last of usDirector: Craig Mazin, Neil DruckmannImdb:   8.8 "The Last of Us" is een Amerikaanse post-apocalyptische drama televisieserie gebaseerd op de populaire gelijknamige videogame ontwikkeld door Naughty Dog. Het verhaal volgt Joel en Ellie, twee overlevenden, die door een verwoest Verenigde Staten reizen in een poging een genezing te vinden voor de infectie die de wereld heeft veranderd in een post-apocalyptisch landschap. Hun reis is er een van overleven, verlies, en de vraag hoe ver men bereid is te gaan om degenen van wie ze houden te beschermen. De serie belooft een intens en hartverscheurend verhaal van menselijke veerkracht in een wereld van wanhoop en verlies. 2023 1 seizoen Drama Bekijk pakketten Alle seriesCast: Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Anna Torv (Tess), Nico Parker (Sarah), Merle Dandridge (Marlene). Official trailer: Starring:
Omhoog