Leuk feitje:

“House of the Dragon” is het eerste succesvolle prequelproject van “Game of Thrones” dat in productie is gegaan. Er waren eerder andere prequelseries in ontwikkeling bij HBO, maar die projecten werden uiteindelijk geannuleerd. Deze serie markeert dus een belangrijke uitbreiding van het “Game of Thrones” universum op het scherm.

House of the Dragon

Director: George R.R. Martin, Ryan Condal
Imdb:   8.5

“House of the Dragon” is een Amerikaanse fantasy televisieserie gemaakt door George R.R. Martin en Ryan Condal voor HBO. Het is een prequel van “Game of Thrones” en is gebaseerd op Martin’s boek “Fire & Blood”, en het speelt zich ongeveer 200 jaar voor de gebeurtenissen van de originele serie af. De serie richt zich op het Huis Targaryen, een familie van drakenheren, en hun opkomst en ondergang. Het verkent de Targaryen Burgeroorlog, ook bekend als de Dance of the Dragons, een grote burgeroorlog in de Seven Kingdoms. “House of the Dragon” belooft een diepe duik te nemen in de rijke, complexe en soms gruwelijke geschiedenis van Westeros.

  • 2022
  • 1 seizoen
  • Drama

Cast:

Mark Elliot (Taxi Driver), Rick Abelardo (Brother), Michhael Berton (Daddy), Daren Whissel (Stewe), Keegan Davis (Rob), Lorie Terman (Stefany), Jasmine Brown (Elsa), Marie Ingram (Linda), Aysha Morton (Sindy), Christina Grant (Doctor Eve), Madeleine Garza (Carol),

Official trailer:

Starring:

Omhoog