Leuk feitje:

“Narcos” is grotendeels gefilmd op locatie in Colombia om de authenticiteit van het verhaal en de setting te bewaren. Verschillende scènes werden zelfs opgenomen in gebouwen die eigendom waren van de echte Pablo Escobar in de jaren 80 en 90.

Narcos

Director: Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro, Paul Eckstein
Imdb:   8.8

“Narcos” is een Amerikaanse misdaad-dramaserie die het waargebeurde verhaal vertelt van de opkomst en ondergang van beruchte drugskartels. Het eerste seizoen focust op het leven van Pablo Escobar, de beruchte Colombiaanse drugsbaron, en de inspanningen van de DEA om hem neer te halen. Latere seizoenen richten zich op andere kartels en belangrijke figuren in de drugsoorlog. De serie biedt een meeslepende kijk op de machtsdynamiek, corruptie en geweld die de drugshandel kenmerken, en toont zowel de persoonlijke als politieke conflicten die daarmee gepaard gaan.

  • 2015
  • 3 seizoenen
  • Crime

Cast:

Wagner Moura (Pablo Escobar), Boyd Holbrook (Steve Murphy), Pedro Pascal (Javier Peña), Joanna Christie (Connie Murphy), Maurice Compte (Horacio Carrillo), Diego Cataño (La Quica), Paulina Gaitan (Tata Escobar), Jorge A. Jimenez (Poison), Danielle Kennedy (Ambassador Noonan), Roberto Urbina (Fabio Ochoa), Juan Pablo Raba (Gustavo Gaviria).

Official trailer:

Starring:

Omhoog