Leuk feitje:

Tom Hiddleston, die Loki speelt, hielp zijn mede-acteurs om hun personage beter te begrijpen door een “Loki-school” te organiseren, waar hij de historische context en ontwikkeling van Loki in de Marvel Cinematic Universe uitlegde.

Loki

Director: Michael Waldron
Imdb:   8.2

“Loki” is een Amerikaanse sciencefiction- en superheldenserie, geproduceerd door Marvel Studios voor Disney+. De serie volgt het personage Loki, de god van het bedrog uit de Marvel Cinematic Universe, na de gebeurtenissen van “Avengers: Endgame”. Wanneer Loki een machtige organisatie genaamd de Time Variance Authority (TVA) trotseert en met de tijd begint te knoeien, wordt hij gevangen genomen en gedwongen om de schade te herstellen die hij heeft aangericht. De serie verkent nieuwe facetten van Loki’s personage en breidt het Marvel-universum verder uit naar de complexe wereld van tijdreizen en multiversa.

  • 2021
  • 1 seizoen
  • Adventures

Cast:

Tom Hiddleston (Loki), Owen Wilson (Mobius M. Mobius), Sophia Di Martino (Sylvie), Gugu Mbatha-Raw (Judge Ravonna Renslayer), Wunmi Mosaku (Hunter B-15), Richard E. Grant (Classic Loki), Tara Strong (Voice of Miss Minutes), Jonathan Majors (He Who Remains).

Official trailer:

Starring:

Omhoog