Leuk feitje:

De meeste medewerkers van “The Mandalorian” wisten niet van het bestaan van “Baby Yoda” tot aan de première, omdat de makers van de show zijn verschijning geheim hielden voor een verrassingseffect.

The Mandalorian

Director: Jon Favreau
Imdb:   8.7

“The Mandalorian” is een Amerikaanse sciencefictionserie die zich afspeelt in het Star Wars-universum. De serie volgt een eenzame premiejager in de buitenste gebieden van de Melkweg, ver weg van de autoriteit van de Nieuwe Republiek. Na het accepteren van een opdracht om een mysterieus buitenaards wezen, bekend als “The Child” maar populair genoemd “Baby Yoda”, te vangen, besluit de Mandalorian hem te beschermen in plaats van hem af te leveren. Dit leidt tot talloze avonturen en confrontaties met verschillende facties en personages in het Star Wars-universum. De show combineert actie, avontuur en drama met het iconische Star Wars-erfgoed.

  • 2019
  • 3 seizoenen
  • Sci-Fi

Cast:

Pedro Pascal (The Mandalorian), Gina Carano (Cara Dune), Carl Weathers (Greef Karga), Nick Nolte (Kuiil), Taika Waititi (IG-11), Giancarlo Esposito (Moff Gideon), Emily Swallow (The Armorer), Omid Abtahi (Dr. Pershing), Werner Herzog (The Client), Rosario Dawson (Ahsoka Tano), Temuera Morrison (Boba Fett), Ming-Na Wen (Fennec Shand), Bill Burr (Mayfeld), Katee Sackhoff (Bo-Katan Kryze), Timothy Olyphant (Cobb Vanth), Michael Biehn (Lang).

Official trailer:

Starring:

Omhoog